Skład zupy pomidorowej: białko mleka (min. 55%), albumina jaja (min. 15%), suszone pomidory, suszona cebula, drożdże, enzymy trawienne, mieszanka witamin (cytrynian potasu, fosforan wapnia, tlenek magnezu, kwas askorbinowy, żelazo fumaran, cytrynian cynku, octan D-alfa-tokoferylu, glukonian manganu, octan retinolu, cholekalcyferol, filochinon, tiamina, ryboflawina, niacyna, pantotenian wapnia, chlorowodorek pirydoksyny, cyjanokobalamina, kwas foliowy, D-biotyna, jodan potasu, selenian sodu, glukonian miedzi, chlorek chromu, nośnik: maltodekstryna), błonnik cykorii
Wartości odżywcze w 100 g : energia 1235 kJ / 295 kcal, białko 62 g, węglowodany 6 g, tłuszcz 1 g, sód (sól) 4,5 g, błonnik 6 g
Skład rosołu: białko mleka (min. 55%), albumina jaja (min. 15%), rosół z kurczaka bez glutaminianu, suszone warzywa, suszona cebula, drożdże, enzymy trawienne, mieszanka witamin (cytrynian potasu, fosforan wapnia, tlenek magnezu , kwas askorbinowy, fumaran żelazawy, cytrynian cynku, octan D-alfa-tokoferylu, glukonian manganu, retinol octan, cholekalcyferol, filochinon, tiamina, ryboflawina, niacyna, pantotenian wapnia, chlorowodorek pirydoksyny, cyjanokobalamina, kwas foliowy, D-biotyna, jodan potasu, selenin sodu, glukonian miedzi, chlorek chromu, nośnik: maltodekstryna), błonnik cykorii
Wartości odżywcze w 100 g : wartość energetyczna 1210 kJ / 290 kcal, białko 60 g, węglowodany 3 g, tłuszcze 1 g, sód (sól) 4,5 g, błonnik 4 g
Skład zupy gulaszowej: białko mleka (min. 55%), albumina jaja (min. 15%), przyprawy gulaszowe, bulion wołowy bez glutaminianu, drożdże, enzymy trawienne, mieszanka witamin (cytrynian potasu, fosforan wapnia, tlenek magnezu, kwas askorbinowy , fumaran żelazawy, cytrynian cynku, octan D-alfa-tokoferylu, glukonian manganu, octan retinolu, cholekalcyferol, filochinon, tiamina, ryboflawina, niacyna, pantotenian wapnia, chlorowodorek pirydoksyny, cyjanokobalamina, kwas foliowy, D-biotyna, jodan potasu, selenin sodu, glukonian miedzi, chlorek chromu, nośnik: maltodekstryna), błonnik cykorii
Wartości odżywcze w 100 g : wartość energetyczna 1084 kJ / 259 kcal, białko 60 g, węglowodany 3,5 g, tłuszcz 0,5 g, sód (sól) 5 g, błonnik 4 g
Przechowywanie : Przechowywać w suchym miejscu, z dala od bezpośredniego światła słonecznego, w temperaturze 4-25°C. Nie wystawiać na działanie mrozu i wilgoci.
Sposób użycia i dawkowanie: Typowa pojedyncza dawka to 30 g (1 miarka). Zalecaną porcję wymieszaj w około 1 dcl zimnej wody (najlepiej widelcem), a następnie uzupełnij wrzącą wodą (100 ml).
Alergeny: mleko, białka mleka, laktoza, soja, orzechy, orzeszki ziemne, sezam