Organiczny makaron białkowy - Fettuccine z zielonej soi
Z pewnością pokochasz organiczny makaron pełen białka. Niesamowity jednoskładnikowy produkt organiczna pasta białkowa łączy w sobie najnowocześniejsze zalety funkcjonalne - są organiczne , wegańskie , bezglutenowe , z dużą zawartością białka , błonnika , o niskim indeksie glikemicznym , są szybkie w przygotowaniu i mają wspaniały smak.
Organiczna pasta białkowa:
alternatywny makaron,
zdrowy zamiennik klasycznego makaronu,
dzięki składowi soi są idealne dla osób z nietolerancją glutenu,
wartość energetyczna 1336 kJ / 317 kcal, tłuszcze 3 g (w tym tłuszcze nasycone 0,5 g), węglowodany 39,4 g (w tym cukry 6,6 g), błonnik 18,8 g, białko 42,6 g, sól 0 g
Składowanie
Przechowywać w suchym miejscu, z dala od bezpośredniego światła słonecznego, w temperaturze 4-25°C. Nie wystawiać na działanie mrozu i wilgoci.